Tap Tap Revenge 3

Tap Tap Revenge 3 3.3.1

Meetikken op de muziek van bekende en minder bekende artiesten

VOOR

  • Lekker verslavend
  • Tracks winnen

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

De ontwikkelaars van Tap Tap Revenge ondersteunen de game niet langer en het spel is ook niet langer te downloaden. Voor meer informatie ga je naar de Tap Tap Revenge Facebook-pagina.

Tap Tap Revenge 3 is een spelletje waarbij je tegen je scherm tikt op de maat van de muziek. In de gratis game zijn na het behalen van niveaus steeds meer tracks beschikbaar, waardoor je een uitgebreide bibliotheek opbouwt.

Tap Tap Revenge 3 maakt deel uit van de razend populaire Tap Tap-legende. De spellen lijken ietwat op Guitar Hero. Voor je het weet zit je aan het kleine scherm gekluisterd; gefascineerd door beats en mooie balletjes die de maat visualiseren. De balletjes tik je op het juiste moment aan om punten te scoren. Ook rollen er na verloop van tijd pijltjes naar beneden die je activeert met de bewegingssensor. Raak je het juiste aantal balletjes dan krijg je steeds meer bonussen.

Deze game is verslavend! Hogere scores resulteren ook nog eens in het 'winnen' van nieuwe (gratis) nummers, wat een extra reden is om door te spelen. Zo krijg je na het behalen van de eerste punten meteen al fijne tracks van Kraak & Smaak voor je kiezen. Er zijn in totaal meer dan 200 gratis muziekstukjes te vergaren in deze game. In Tap Tap Revenge 3 win je tracks en virtuele munten, waarmee je eventueel kleding voor je avatar koopt.

Tap Tap Revenge 3 is een must-have voor muziekliefhebbers. De verslavende speelstijl en immer groeiende muziekbibliotheek trekken menig iPod touch of iPhone bezitter over de streep. Prima graphics, een origineel spelletje en natuurlijk de muziek maken dit tot een iPhone-essential.

Meeste downloads Games voor Iphone

Meer
Tap Tap Revenge 3

Download

Tap Tap Revenge 3 3.3.1

Beoordelingen about Tap Tap Revenge 3